En hobby er gaven som bliver ved med at give - Fynsbadmintonkreds
399
post-template-default,single,single-post,postid-399,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

En hobby er gaven som bliver ved med at give

En hobby er gaven som bliver ved med at give

At være barn i dag har mange udfordringer, venner, skole og alt det andet. Her er det vigtigt at finde en hobby for at dit barn kan have noget at flygte i når alt andet virker hårdt og ikke begynder at kede sig i hverdagen.

Flere og flere børn er deprimeret og føler sig ikke velkommen ved kammerater og andre på samme alder. Dette kan skyldes mindre og mindre interaktion mellem børnene grundet sociale medier. Her er det vigtigt at huske på hvordan børn i dag omgås hinanden. De oplever sociale medier lige så virkelige som menneskelig interaktion. Her kan dog stadig opstå konflikt og grundet den manglende menneskelige tilstedeværelse, er der større chance for at mobning opstår, eftersom at de to parter ikke kan se reaktionen på de ord som bliver skrevet og derved ikke kan se den effekt de har på den anden person. Det er derfor meget vigtigt at have sjove aktiviteter for unge.
Hvis dit barn ikke har en hobby er her lidt inspiration – 

  • Syhold
  • Rollespil
  • Motion
  • Tegning
  • Warhammer

Med en fritidshobby finder dit barn hurtigt nye venner i omgangs kredse som de ikke nødvendigvis var kommet i før de startede. Dette giver typisk venner for livet. Og giver derved mere selvtillid til barnet. Dette styrker ikke bare selvtilliden men også den sociale kompetence som barnet udvikler ved at omgås andre på samme alder.

Dette gavner ikke bare barnet mens hobbyen står på men også efterfølgende. Da de kompetencer og erfaringer vil følge barnet gennem hele livet. Dette giver barnet nemmere ved at om gås andre i der offentgligerum, dette kan også give en betydelig bedre kommunikations evne, når barnet senere hen skal præsterer under eksamener og til jobsamtaler. Her vil de øget kommunikationsevner være en gave som bliver ved med at give.

Er du stadig i tvivl om det vil gavne dig barn kan du altid tage dit barn med ud for at se på en aktivitet. Det vil oftest vise sig hurtigt om dit barn er interesseret. Derfor kan dette klart anbefales. Er det en aktivitet du som forældre selv har interesseret dig for vil dette selvfølgelig ikke skade. Eftersom du kan ligge mere energi i aktiviteten og muligvis selv deltage med dit barn og have en fælles interesse.

 

No Comments

Post A Comment