En lugtfjerner giver nyt liv til de gamle sko | Lugtfjerner
431
post-template-default,single,single-post,postid-431,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Lugtfjerner til de gamle sko

Lugtfjerner til de gamle sko

De fleste der har haft sine sko på en lang varm dag ved, at de kan have en lugt, som selv din værste fjende ikke burde nyde noget af. Dette er et problem, som har mange haft mange ‘løsninger’, der kan findes på nettet. Dog er der nu kommet en lugtfjerner, som er et reelt produkt, der kan afhjælpe dig problem.

Fjern den grimme lugt

Den lugtfjerne der nu er kommet på markedet kan ikke kun fjerne lugten i dine sko, men kan faktisk også bruges på andre ting. Heriblandt er tøj, som også kan lugte meget efter en lang dag, selvom det har været en tur i vaskemaskinen. Med andre ord kan lugtfjerneren bruges på følgende ting:

  • Tøj
  • Sko
  • Tasker
  • Handsker m.m.

 

Der er altså rig mulighed for at komme af med den knap så gode dunst, som desværre kan følge med en. Foruden de mange områder, at du kan bruge din lugtfjerne, så slipper du også for at påvirke eventuelle allergier. Lugtfjerneren er fri for parabener, fluorforbindelser og methylisothiazolinone. Derudover er den dansk produceret og klarer derfor alle danske krav til sådanne produkter. Med andre ord der ikke noget at være utryg overfor.

lugtfjerner

Miljørigtig lugtfjerner

Udover at være et godt produkt, hvis man har allergener, så er produktet også godt, hvis man gerne vil skåne miljøet. En lugtfjerner er biologisk nedbrydeligt og uden drivgasser. Dette betyder, at det hverken er gifttig for dig eller ozonlaget. Lugten i dit tøj, sko eller andet dannes af organiske syrer, som luftfjerneren går ind og nedbryder gennem mikroorganismer.

Udover at være direkte god mod miljøet under produktion, så holder produktet også længe, så du slipper for at gå ud og købe et nyt produkt ofte. En flaske lugtfjerne vil typisk holde til omkring 100 par sko, da hver sko kun skal have 4-5 sprøjt. Går du i forvejen op i dine sko og ønsker ikke blot at skoene er lugtfrie, så kan lugtfjerneren kombineres med skorens. På den måde vil du have en sko som ser flot og præsentabel ud, samtidig med at den ikke lugter.

No Comments

Post A Comment