Træning & Sundhed - Fynsbadmintonkreds
Sundhed og træning er rigtig vigtig, hvis du ønsker en sund livsstil, samt mere energi i hverdagen. Vi har samlet nogle gode råd her på siden.
202
page-template-default,page,page-id-202,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Træning & Sundhed

Der er rigtig mange som der træner både fitness, fodbold, håndbold og meget mere, da de gerne vil holde sig sunde og raske. Det er noget som vi gerne vil bakke jer op i og derfor vil vi gerne hjælpe jer med tips og tricks, så at du forsat kan holde sig sund og raks. Det kommer til at ske med en masse blogindlæg, som du løbende kan læse, hvor du blandt andet kan udforske en hel del nye sportsgrene som du aldrig har drømt om at prøve før. Men det bliver også en masse blogindlæg og en masse træningsudstyr, så du kan få det helt rigtige til en rigtig god og fornuftig pris.

Og så vil bare opfordre jeg til at blive ved med at dyrke jeres sport, for det er noget af det som holder en sund og rask, og så giver det bare sådan en god livsglæde, som jo kan gå hen og smitter på andre. Så hvis i nu er søde at bare bruge en lille smule på at læse disse indlæg og så bruger masser af tid på træning så vil vi blive rigtig glade, for så kan vi nok hjælpe jer med tips og tricks.

Hypnose sport er en nyere form for coaching. Her hjælper man sportsudøveren med at fokusere og blive bedre.

pexels-photo-417173

Kalorifere– Få et ordenligt indeklima til din sports hal, dette gør både at man bedre kan ånde og yde sit ypperste når man dyrker sin sport.

Adventure efterskole

Spændingshovedpine – Sundhed i krop og sind er utroligt vigtigt for en aktiv livsstil, og det kræver den rette behandling at komme af med de forskellige skavanker. Denne terapeut kan hjælpe dig med f.eks. hovedpine.

Team Building

Personlig træning København – Ønsker du at gøre noget ved formen en gang for alle, så burde du anskaffe dig en personlig træner. Her får du et godt bud på en professionel og yderst motiverende en af slagsen.

Hypnose mod overvægt

Hypnoterapi – Elsker du at dyrke sport, men bliver holdt tilbage af din egen præstationsangst, så er denne side klart et besøg værd. De tilbyder hypnoterapi så du kan få din selvtillid tilbage.

pexels-photo-357737

Dansk hudpleje – Dyrker du meget udendørs sport, så er der stor chance for at din hud vil blive påvirket på den ene eller anden måde. Kom derfor slid i forkøbet og sørg for din hud forbliver sund og velplejet med lækre produkter fra Ecooking

pexels-photo-305565

En el-scooter har længe været en dyr løsning på problemet hvor ældre og gangbesværet mennesker ikke kunne komme selvstændigt rundt omkring. Men en el scooter pris burde ikke sætte en stopper for den frihed og selvstændighed en el scooter bringer. Bek-elscooter tilbyder kvalitets el scootere til konkurrencedygtige priser.

pexels-photo-414029

Sammen med en aktiv hverdag hører der en sund kostplan med. Mange kostplaner bygger på gode salater sammensæt med godt kød. Hvis du er en af dem, så vil udvalget af salatskåle hos Køkkenverden være ret interessant. De har et godt udvalg til samtidigt gode priser.

pexels-photo-220057

Personlig Træner Århus – Har du brug for at ændre livsstil ? Eller føler du dig træt og deprimeret eller måske er du ved at være klar til en forandring men ved ikke hvilken. Det aller bedste råd er at bruge en personlig træner som hjælper og guider dig igennem dine forhindringer og fremgang!

pexels-photo-235990

Kilimanjaro rejse – Er du i dit livs form, og vil gerne teste din udholdenhed på din næste ferie. Så er bjergbestigning klart at foretrække, og med Safari-jens.dk kan du komme til Afrika og bestige det berømte Kilimanjaro bjerg. .

Kalorifere

Adventure efterskole – Hold dig fit og sund på den fedeste natur efterskole på Bornholm. Adventure linjen sørger for masser af action og adrenalin, hver dag.

hovedpine

Teambuilding – Træn din virksomhed til at få nogen bedre relationer til både hinanden og jeres kunder.

pexels-photo-416754

Hypnose mod overvægt – Kunne du tænke dig at lave et vægttab? så er hypnose hurtigt og effektivt, man lære ens krop at sige fra, istedet for at være ked af det og spise.

Hypnoterapi

Kostvejledning København – Bruger du mange timer i fitness centeret, men mangler stadig den rette kost at supplere med. Så får du her et bud på en effektiv kostvejleder, der tager dine ønsker og behov med i betragtning.

sunblock-skincare-healthy-skin-heart-161608

Klinisk tandtekniker – Dyrker du kampsport så er dine tænder tit udsat for en del slag og spark, derfor er det vigtigt at have en god tandtekniker i baghånden til når uheldet er ude. Denne tekniker holder til på Amager, og er top professionel i sit arbejde.

hgg

Personlig træning århus – Har du brug for professionel hjælp til at komme i topform igen, så kan du lige så godt få hjælp fra de bedste. Casper og hans team i Århus er nogle af de bedste trænere du kan finde, og de garanterer ekstraordinære resultater hver gang.

food-salad-healthy-colorful

Eux velfærd – Er du uddannet eller under uddannelse som sosu hjælper eller assistent, men vil gerne give den en ekstra skalle. Så kan du med fordel kigge på eux velfærd, som giver dig en masse ekstra færdigheder til at gå direkte i job – eller til at læse videre. Kig ind på Sosu.dk og læs mere om uddannelsen.

sundhed igennem livet skaber vilde resultater