More

  Find dit bedste babolat padel bat!

  Har du hørt snakken om, at de bedste bat indenfor padel er et; Babolat padel bat. Så er det helt korrekt! Men hvilket skal du så vælge? Babolat har nemlig lavet flere serier af padel bats, som hver især har sine styrker og kompetencer, alt efter hvilket spil du foretrækker.

  Air serien

  Her finder du modellerne Babolat Air Veron og Babolat Air Viper. Til trods for to enslydende navne har de hver især deres fordele og passer til to forskellige slags spillere. Veron passer til den alsidige spiller og giver dig slag med kraft i. Viper modellen er 15 gram lettere end tidligere model, og til trods for en lettere vægt fastholder den intensiteten ift. til farten.

  Counter serien

  Babolat Counter Veron og Babolat Counter Viper er begge opgraderinger af den ældre model; Babolat Counter Veron. Begge bat er denne gang blevet tildelt mere power – men intet af kontrollen er af den grund forsvundet. Tværtimod har de formået at opgradere både power og kontrol.

  Technical serien

  Som navnet på serien siger, er det en teknisk serie. Det vil altså sige, at der er blevet lagt vægt på den tekniske del. Modellerne hedder Babolat Technical Veron og den anden hedder Babolat Technical Viper. De er lavet af hhv. 8K og 12K carbon, som er med til at give masser af spin og dermed gøre spillet mere teknisk.

  2020 Modeller

  Både Babolat Viper og Babolat Viper Carbon er begge bats, der afspejler alsidighed og stabilitet. Det vil sige, at de begge har en god portion power, præcision samt en stor spilleflade.

  Vigtigt at huske på

  Husk på at når du vælger dit padel bat, så skal du vælge efter dine egne behov og spilleteknikker. Det kan godt være, at en verdensstjerne fra ranglisten foretrækker og anbefaler et andet bat, men hvis det ikke passer til din spillestil, så bliver det ikke en success.

  Relaterede artikler

  Seneste artikler

  Kommunikation i parforholdet: Sådan kommer I tættere på hinanden

  Kommunikation er altafgørende i et parforhold, og det kan bruges som et redskab til at komme tættere på hinanden. Man kan altid...

  Find dit bedste babolat padel bat!

  Har du hørt snakken om, at de bedste bat indenfor padel er et; Babolat padel bat. Så er det helt korrekt! Men...

  Nyd Danmark året rundt med en pavillon

  Man skal ikke undervurdere Danmark. Vi har faktisk en noget så skøn natur, lækre omgivelser og et dyreliv der er noget så...

  Brug en Foam roller til din hjemmetræning!

  En foam roller er en essentiel ting at have i dit hjemme, hvis du er tilhænger af hjemmetræning. Med en foam roller...

  Mange erfarne og professionelle tømrer Fredericia

  Håndværkerfaget er en stor branche med mange forskellige jobs. Det kan fx være murere, tømrere og meget mere. Det er altså nogle...